marți, 15 decembrie 2009

Nepotii lui Urmuz

Din ciclul 'mortii umbla si vorbesc', un nou episod cu Mircea Geoana: vrea majoritate in jurul lui Crin Antonescu premier. Surpriza consta in faptul ca liderul liberal pare sa ia in serios chestiunea. Asta in conditiile in care, fara UDMR si minoritati, si cu Traian Basescu la Cotroceni pentru cinci ani de-acum inainte, intelegerea celor doi sefi politici e vanare de vant. Nici macar ca varianta de negociere nu poate conta.

Cu regret, trebuie sa salutam intrarea domnului Antonescu in familia nepotilor lui Urmuz. Si, daca va insista pe asemenea pozitii, in familia liderilor efemeri.

2 comentarii:

  1. Despre Geoana n-avem ce comenta, ca a inceput deja sa ne fie mila de el. Nu stiu ce naiba mai vrea sa faca Antonescu, cand de fapt ar trebui sa accepte infrangerea si sa-si vada de opozitia PNL-ului.

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte posibil să vorbim în curând despre Crin George Laurenţiu Antonescu (bine că ai lui părinţi s-au oprit doar la trei prenume) folosind expresia: "păcat de el, era simpatic".
    În altă ordine de idei, mi se pare că băieţaşii ăştia doi (Crin George ... şi Mirciulică) încep să joace o piesă în care ei şi doar ei (subliniez doar ei) sunt pe rând autor, regizor, actor în rol principal, actor în rol secundar, public, critici etc. - într-un fel aduce cu scena periniţei din "Operaţiunea Monstrul" cu Octavian Cotescu şi Toma Caragiu (să mă scuze ultimii doi dacă i-am jicnit prin asemănare cu personaje din lumea prezentă).
    În condiţiile în care nici majoritate nu mai au - ca să mai poată măcar propune ceva, joaca de-a premierul şi salvatorii ţării mai prinde doar la minunatul domn Orban şi minunaţii tovarăşi Hrebenciuc, Dragnea şi Vanghelie.

    RăspundețiȘtergere

 
toateBlogurile.ro