luni, 14 decembrie 2009

Fetita cu casetele


A inceput festivalul casetelor cu Geoana! Baietii veseli din PSD au luat panza de bomfaier si taie vartos podeaua in jurul scaunului Prostanacului, ca-n desenele cu Tom si Jerry.
Acum, televiziunile difuzeaza de zor secventa cu cei 5000 de euro care i se ofera lui Geoana pentru campanie- si pentru a-i asigura donatoarei un loc eligibil la urmatoarele alegeri.
Ca o coincidenta, despre scena ne-a vorbit inca de ieri Anca Alexandrescu pe blogul sau. Tot din pura coincidenta, mai sus pomenita a fost invitata la Nasul pe B1, iar Hotnews a preluat azi-dimineata articolul de pe blog si l-a asezat in capul fluxului de stiri.

Despre Anca Alexandrescu, cateva vorbe. Fiica lui Horia Alexandrescu, ziarist impartial ca banul si, tot ca acesta, fara miros, Anca a debutat in presa prin '92, la Evenimentul zilei. La inceputuri s-a remarcat ca bambuista avant la lettre; canapelele din Vox Maris ar putea depune marturie despre nopti nebunatice in compania unor fotbalisti din generatia de aur. A urmat casatoria cu Dan Andronic, fiul lui Adrian(caricaturistul)- un fel de incuscrire in lumea buna a ziaristilor cu radacini in presa de partid (comunist). Apoi, o frumoasa cariera de consiliera a lui Adrian Nastase si purtatoare de diverse sarcini prin PSD.Divortul de Andronic si un nou mariaj, cu Adrian Dita (Vodafone).
Si, mai nou si mai interesant, o noua slujba de consilier, de asta data in barca lui Sorin Oprescu, la a carui evolutie de la 14% in primele sondaje la 3% la urne a contribuit consistent.
Acum, dupa umilirea Prostanacului, unul dintre cei care viseaza la pozitii influente in PSD este tocmai doctorasul cu pricina. Intai a fost comentata intalnire cu Mitrea si Diaconescu, iar acum, poate ca parte a unui scenariu, dom' doctor iese la atac cu casetuta. Si cine putea fi mai potrivit sa iasa la inaintare cu asa ceva decat Ancuta?

5 comentarii:

 
toateBlogurile.ro