luni, 14 decembrie 2009

Ne cresc urechi de magar

Ramane cum a fost. Si, poate, Doamne fereste, mai mult decat atat.
Basescu sta la Cotroceni, Crin nu prea vrea la Palatul Victoria, Geoana ar sta macar pe scaunel dar, cand sa se-aseze, hop Mitrea si Nastase cu pionezele.
Boc arunca nada catre liberali: trei ministere cheie- finantele, munca si mediul. Plus prim-ministru specialist independent. Se vorbeste de Mihai Razvan Ungureanu (specialist in ce?). Ar trebui sa vrei s-ajungi ca Mircea Geoana, ca s-accepti conditiile astea. Finantele si munca, la balamucul care-o sa vina! Asa ca o sa ramanem cu un guvern Boc sau substitut de Boc. Cu Udrea reinfiintata- pardon, Minister al Turismului reinfiintat...

Sa ne scarpinam putin in cap. O luna de zile de campanie furibunda, de scandaluri si casete, o luna in care ne-am injurat unii pe altii, prinsi de patimi politice si...concluzia, ca un ciocan: singurele schimbari fata de situatia anterioara sunt intrarea maghiarilor in guvern (maghiari total dezinteresati de alegeri, dupa cum o arata prezenta la vot) si un minister pentru celebrul general Gabriel Oprea.
Nu simtiti cum ne cresc niste frumoase urechi de magar?

2 comentarii:

  1. Dar ce ne trebuie nouă guvern? Chiar avem nevoie de guvern? Nu văd ce nevoie avem de guvern! N-ar fi mai bun un simplu administrator, ca la bloc, cu ochelari şi creion chimic? Ar veni la Palatul Victoria marţea, de la 6 la 8 seara (apropo, s-ar face şi economie, că nu ar trebui încălzită decât o cameră) şi ar aştepta FMI-ul. După ce FMI-ul vine, trimite banii la bugetari. Bugetarii se duc cu banii la supermarket şi-i lasă acolo. Supermarketul îi duce la bancă. Banca - iar la Palatul Victoria. Ce se pierde pe drum completează FMI-ul luna viitoare... E absolut simplu! Nu pricep de ce e nevoie de ditamai guvernul pentru chestii atât de simple!

    RăspundețiȘtergere
  2. Pleaca ai nostri, vin ai nostri, noi ramanem tot ... destepti.

    RăspundețiȘtergere

 
toateBlogurile.ro